Nov 25, 2011

Amsterdam in November

If you ever want to visit at least once a particular place in the world and this happens then you know how it feels. Amsterdam was just such a place for me. It can not be described in few words, so i will tell you this story with some photos.The only words that can describe it are an exciting, fast, different, tolerant, history, bikes and ... flowers. You have to walk through the narrow streets, to stop on one of the bridges and watch birds floating in the channels to feel the spirit of this mysterious city. Enjoy the pictures and bring at least for a moment in the city of tulips. Ако някога сте искали да посетите конкретно място някъде по света и това се случи, тогава знаете какво е усещането. Амстердам беше точно такова място за мен. Той не може да се опише с няколко думи, затова ще ви разкажа със снимки. Единствените думи, с които може да се опише са вълнуващ, забързан, различен, толерантен, история, велосипеди и ... цветя. Трябва да се разходиш по тесните улички, да се поспреш на някои от мостовете е да погледаш птиците, плуващи в каналите, за да усетиш духа на този загадъчен град. Насладете се на снимките и се пренесете поне за миг в града на лалетата.



















4 comments:

  1. Прекрасни снимки :)

    ReplyDelete
  2. Благодаря! Заслужава си да се види! За тези, които не са го посетили трябва да го направят, а за всички останали да повторят :)

    ReplyDelete
  3. Мамка му, три пъти се опитвам първо да те поздравя за хубавата идея, и, второ да си изложа мислите по повод любимия ми Амстердам, и нищо не става, явно съм един глупав юсър и новите неща ме объркват. Та, радвам се, че един от любимите ми градове, е вече и твой любим град. Винаги съм искала да го посетя отново, но този път, с приятелите си, а ти, момиче, си една от тях!

    ReplyDelete
  4. Благодаря, приятелко! За мен е по-важно,че накрая :) успя и думите ти са си отвътре, точно така както трябва да бъде. Аз също прохождам с всичките си читатели сега, затова заедно ще си направим "настройките". Да, вече е любим и съм сигурна, че някой ден ще се върнем, с тези приятели, с които искаме да бъдем!

    ReplyDelete